About

KLEINE OPSTELLING, GROOT PLEZIER

Captain Midnight is niet alleen te boeken met grote live band, maar kan ook een prima avond verzorgen als tape-act in kleinere bezetting. Dit kan Dave solo of als duo met zangeres Sheena, maar ook als trio met saxofonist Emiel erbij. De grootste bezetting in de tape-act is met 2 zangeressen en saxofoon.

Een prima alternatief waar een solo of duo act net te weinig is voor het feest, maar de grote live band net te veel. De Tape-act benaderd de sfeer die de live band kan brengen en is geschikt voor gelegenheden waar het budget, het podium of de locatie minder toereikend zijn. Ook als feestelijk intermezzo op grotere evenementen is de Tape-act een leuke mogelijkheid.

Als Captain Midnight optreedt met een tapeshow wordt er gebruik gemaakt van honderden orkestbanden, waar de piano uitgehaald is en waar live zang en piano aan wordt toegevoegd. Door het grote aanbod van liedjes in vele genres en de mogelijkheid om een verzoekje in te dienen, ontstaat er automatisch een avond die voor het publiek op maat gemaakt is. Het repertoire gaat van rock&roll en sixties en seventies liedjes, naar de dansbare pop en disco van de seventies en eighties. Daarnaast wordt er ook moderner werk en kan er veel Nederlandstalig worden gedaan en daardoor past deze pianoshow net zo makkelijk op een zilveren huwelijk waar de gemiddelde leeftijd rond de 50 ligt als op een wild hockeyfeest waar dat een stuk lager is.

About

LET'S PARTY TOGETHER!