FEESTTENT / SPORTHAL / FESTIVAL

Captain Midnight XL speelt graag op alle mogelijke feesten, maar is op zijn best op grote openbare evenementen. In feesttenten, sporthallen en op de grotere buitenpodia waar het één groot feest moet worden en het volume open mag, zijn wij het meest in onze comfort zone. Er is dan ook inmiddels een lange lijst van openbare evenementen waar de band heeft gespeeld.

Strandwal Festival Rijswijk, A Walk in the Park, North Sea Regatta, Leiden Culinair, de Kaagweek, Sneekweek, Dutchweek Val Thorens, Alternatieve Elfstedentocht bij de Weissensee en vele Oranjefeesten van Voorburg tot Bangkok en Jakarta. Het is een kleine greep uit de lange lijst van openbare optredens die de band heeft verzorgd. Door een mix te spelen van classics en de leukste nummers van nuop hoog tempo en vol energie garanderen we een avond feest voor jong en oud!

Hier verschijnt zeer binnenkort de openbare evenementen promo. Tot die tijd verwijzen we jullie via de onderstaande button naar de media pagina om een impressie te krijgen van Captain Midnight XL in feesttenten, sporthallen en op festivals.

Contact

Voor boekingen en prijsinformatie kunt u contact opnemen

Herenstraat 138
2271CL, Voorburg

Mob: +316 489 383 15
E-mail: info@captainmidnight.nl

contact-section