About

MEET OUR FRIENDS

Om extra slagroom op de taart te spuiten is het mogelijk om nationaal bekende artiesten bij te boeken voor een gastoptreden bij Captain Midnight XL. Dit kan zijn als spectaculaire afsluiter van een privé- of bedrijfsfeest, maar we verzorgen voor grote festivals ook programmeringen waarbij wij meerdere artiesten live begeleiden op een avond. Extra voordeel is dat het optreden van de artiest meer cachet en energie krijgt als dit live begeleid wordt door een onze band in plaats van een tape optreden van de betreffende artiest. Ook kan de band dan nog zelf een set doen waardoor er een groter time-slot wordt gevuld.

Wij rekenen geen extra geld als wij artiesten begeleiden waar we al mee gespeeld hebben. Onderstaand een overzicht van de artiesten die wij als gast kunnen meenemen. Staat de artiest die jullie graag op jullie evenement boeken niet in dit lijstje, vraag dan alsnog gerust naar de mogelijkheden, want wij kunnen deze artiest alsnog benaderen voor een gastoptreden bij ons op jouw evenement.

Naast onderstaande Famous Friends heeft Captain Midnight XL nog een flink aantal artiesten live mogen begeleiden, zoals Wolter Kroes, Charly Luske, Raffaela, David Dam, Jared Grant, Bo Saris en Emmaly Brown.

About
About

ONTMOET ONZE VRIENDEN

Om extra slagroom op de taart te spuiten is het mogelijk om nationaal bekende artiesten bij te boeken voor een gastoptreden bij Captain Midnight XL. Dit kan zijn als spectaculaire afsluiter van een prive- of bedrijfsfeest, maar we verzorgen voor grote festivals ook programmeringen waarbij wij meerdere artiesten live begeleiden op een avond. Groot voordeel is dat het optreden van de artiest meer cachet krijgt als dit live begeleid wordt door een grote live band in plaats van door een tape. Ook kan de band dan nog zelf een set doen waardoor er een groter timeslot wordt gevuld.

Wij rekenen geen extra geld als wij artiesten begeleiden waar we al mee gespeeld hebben. Onderstaand een overzicht van de artiesten die wij als gast kunnen meenemen. Staat de artiest die jullie graag op jullie evenement boeken niet in dit lijstje, vraag dan alsnog gerust naar de mogelijkheden, want wij kunnen deze artiest dan alsnog benaderen om te informeeren of er mogelijkheden zijn.

Naast deze Famous Friends heeft Captain Midnight XL nog een flink aantal artiesten live mogen begeleiden, zoals Charly Luske, Raffaela, David Dam, Jared Grant, Bo Saris. Op 14 februari voegt Wolter Kroes zich ook bij dit gezelschap.

About

Wolter Kroes

Wolter Kroes en Captain Midnight XL zijn een hele goede match.
Wolter Kroes is naast succesvol feestzanger namelijk ook een begenadigd muzikant
en deze combinatie spettert dan ook het podium af. Hits zoals: Hele nacht liggen dromen en Viva Hollandia, zorgen voor een topsfeer en het feestje wordt afgemaakt door de interactie tussen band en Wolter. Uptempo swingende hits als Heerlijke dag, Lekker in mijn vel en een Rock&Roll medley maken deze energieke
feestset af.

Xander de Buisonjé

Sinds 2015 is het mogelijk Xander als gastartiest bij onze band te boeken en dat is altijd één groot feest. Zijn hits als ‘Hou Me Vast’, ‘Blijf bij mij’ en ‘Afscheid’ zijn inmiddels Nederlandstalige klassiekers en wisselt hij in zijn set af met de bekende covers met een hoog feestgehalte. Met 2 vleugels op het podium krijg je het echte “duelling piano show” gevoel en de interactie die Xander met het publiek heeft wordt door weinig Nederlandse topartiesten geëvenaard.

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis behoort al ruim 20 jaar tot de absolute top van de Nederlandse muziekscène. Zij scoorde megahits met Total Touch en natuurlijk met Marco Borsato. Trijntje was te gast bij ons tijdens ons 10-jarig jubileumoptreden tijdens A Walk in the Park 2019. Trijntje als Famous Friend meeboeken bij Captain Midnight XL is een garantie voor een groot swingend feest! Bekijk hier de impressie die we van dit optreden gemaakt hebben. Wil je de clip van het volledige nummer ‘Love Me In Slowmotion’ bekijken, ga dan naar de mediapagina

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis behoort al ruim 20 jaar tot de absolute top van de Nederlandse muziekscene. Zij scoorde megahits met Total Touch ben natuurlijk met Marco Borsato. Trijntje was te gast bij ons tijdens ons 10-jarig jubileumsoptreden tijdens A Walk in the Park 2019. Trijntje als Famous Friend meeboeken bij Captain Midnight XL is een garantie voor een groot swingend feest! Bekijk snel de impressie die we van dit optreden gemaakt hebben. Deze video is de compilatie die we hebben gemaakt. Wil je het volledig nummer ‘Love Me In Slowmotion’ bekijken op de mediapagina

MOBILE

Shirma Rouse

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton en Alain Clark. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Wie Shirma meeboekt bij Captain Midnight XL weet dat het publiek sowieso niet stil blijft staan die avond, want haar repertoire met veel eigen bewerkte covers swingt de pan uit!

Berget Lewis

Als één van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt Berget van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en betoverde haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertours. We zijn er daarom trots op dat wij het afgelopen jaren diverse keren het podium met Berget hebben mogen delen. Met Berget als gastartiest bij onze band ben je verzekerd van 30 minuten vol met de lekkerste dance- en soulclassics van o.a. Chaka Khan, Whitney Houston, Rihanna en Tina Turner.

MMOBILE

Berget Lewis

Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt Berget van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en betoverde haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertours. We zijne er daarom trots op dat wij het afgelopen jaar diverse keren het podium met Berget hebben mogen delen. Met Berget als gastartiest bij onze band ben je verzekerd van 30 minuten vol met de lekkerste dance- en soulclassics van o.a. Chaka Khan, Whitney Houston, Rihanna en Tina Turner.

Mike Peterson

Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.

Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

Contact

Voor boekingen en prijsinformatie kunt u contact opnemen

Herenstraat 138
2271CL, Voorburg

Mob: +316 489 383 15
E-mail: info@captainmidnight.nl

contact-section